• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Marknadsrapport Logistik Oktober 2023

I den ständigt skiftande logistikvärlden är tillförlitlig och aktuell data ovärderlig. Marknadsrapport Logistik, som distribueras två gånger om året, är din kompass.

Ur rapporten

Logistik/Industri är det segment som hittills i år har haft den högsta transaktionsvolymen och stod för 27% av den totala transaktionsvolymen. Bostäder är det näst största segmentet med 21%, följt av Kontor och andra fastigheter stod för 18%, respektive 14% av den totala volymen. Samhällsfastigheteroch Handelsfastigheter var de minsta segmenten och stod för 11% respektive 9% av den totala transaktionsvolymen hittills år 2023.

Om Marknadsrapport Logistik

I den ständigt skiftande logistikvärlden är tillförlitlig och aktuell data ovärderlig. Marknadsrapport Logistik, som distribueras två gånger om året, är din kompass:

  • Fullständig marknadsbild: Utforska hyresnivåer, vakanser, direktavkastningskrav och vakansnivåer för olika geografiska delområden specifikt för logistikfastigheter. Denna information ger en fullständig översikt av marknadens status.
  • Projekt i sikte: Var först med att känna till pågående och nyligen färdigställda logistikprojekt, samt utvecklingsområden. Dessa insikter hjälper dig att identifiera potentiella möjligheter.
  • Transaktionsanalys: Förstå marknadsdynamiken genom logistiktransaktioner, och lär känna vilka aktörer som är mest aktiva.

Newsecs Marknadsrapport Logistik ger en oumbärlig inblick i den svenska logistikfastighetsmarknaden, speciellt anpassad för fastighetsägare, utvecklingsbolag,fondbolag, banker och logistikpartners.

För att kostnadsfritt prova vår portal för marknadsrapporter, kontakta Fredrik Sinclair fredrik.sinclair@newsec.com.

Detaljer

Publiceringsdatum

231113

Språk

Svenska

Tags

Senaste rapporter

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.