• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Retail & shoppingcenter

Detaljhandeln har under en längre tid genomgått en omvandling. Pandemin förstärkte ytterligare behovet av att vara djärv och innovativ eftersom konsumentbeteendet har drivits mer och mer mot e-handel, bekvämlighet och service.

Detaljhandlare tittar allt mer på vilken upplevelse och samhällsservice de kan erbjuda för att förbättra butiksupplevelsen. Vill ni skapa en fantastisk shoppingupplevelse, utveckla er butik, ert köpcentrum eller ert varumärke? Eller utöka er närvaro, förvalta fastigheterna, lägga om hyresavtal och skulder – eller kanske utveckla er handelsplats?

Våra experter vet allt om hyresnivåer, försäljningsutveckling och konsumtion för olika detaljhandelskategorier i olika områden. Vi kan investeringsmarknaden för kommersiella lokaler, planerade köpcentrum, projekt och planerade butiksytor och följer marknadsutvecklingen. Newsec har omfattande kunskap om marknaden och kan ge er de insikter ni behöver.

Newsec erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster – från teknisk kompetens till strategiska analyser, planering och fullskalig portföljutveckling. Vi kan också hjälpa er få ut mer av digitaliseringen och hitta rätt lösningar.

Den byggda miljön är en nyckel till hållbar stadsutveckling. Genom att optimera förbrukningen av energi, vatten och byggnadsmaterial spelar byggnader en avgörande roll i kampen mot klimatförändringar och resursbrist, och bidrar till ett hållbart samhälle.

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.