• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Förvalta och utveckla fastigheter

För att säkerställa långsiktigt värdeskapande och hållbar användning, är effektiv fastighets- och kapitalförvaltning helt avgörande

Förvalta och utveckla fastigheter

Byggnader är en grundläggande del av en stad och innehåller hem och arbetsplatser över hela världen. Att effektivt förvalta och utveckla fastigheterna är avgörande för att skapa attraktiva miljöer, avkastning på investeringar och värdetillväxt.

Fastigheter spelar också en viktig roll i det globala arbetet med hållbarhet. Genom att optimera förbrukning av energi, vatten och byggnadsmaterial, är byggnader avgörande i kampen mot klimatförändringar och resursbrist och för att nå ett mer hållbart samhälle.

Investerare tittar allt oftare även på icke-finansiella faktorer, ESG, i sina analyser, för att identifiera risker och tillväxtmöjligheter. Om du vill att din fastighetsinvestering ska vara i goda händer erbjuder Newsec en trygg, långsiktig och värdeskapande förvaltning som kan stärka ditt hållbarhetsarbete och säkerställa nöjda hyresgäster.

Med Newsecs långa erfarenhet och regionens största team av specialister ser vi kapitalförvaltning i ett bredare perspektiv, oavsett om det handlar om kontor, handelsplatser, industrifastigheter eller bostäder. Tillsammans med dig tar vi fram lösningar för att möta dina specifika utmaningar och långsiktiga mål.

Newsec erbjuder ett brett utbud av förvaltningstjänster för din fastighetsportfölj och kan hjälpa dig med tekniska, kommersiella och finansiella förvaltningstjänster samt strategisk analys och planering. Vi använder beprövade och strukturerade processer för att säkerställa en effektiv och säker förvaltning. Vårt jobb är att göra ägandet enkelt och givande.

Vill du veta mer?

Hanna Zachrisson

Hanna Zachrisson
Head of Sales and Business Development, Property Asset Management
hanna.zachrisson@newsec.com
+46 732 32 58 22

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.