Newsec Property Outlook Höst 2017

HÖST 2017

Vilka svarta svanar hotar fastighetsmarknden?

Höst 2017

De senaste åren har fastighetsmarknaden varit glödhet – priset på fastigheter har skjutit i höjden, transaktionsvolymen har ökat kraftigt och svenska fastighetsaktier har rusat. Fastighetsmarknaden är inne i en rekordlång period av uppgång med positiv värdeutveckling sedan 2010. Branschen har boomat under flera år, samtidigt som riskerna och osäkerheterna har ökat. I det här numret av Newsec Property Outlook diskuterar Newsec ämnet som alla i branschen funderar på: vad kommer att utlösa nästa kris på fastighetsmarknaden?

SPECIAL: Klas Eklund, Senior Economist på SEB, gästar som krönikör och diskuterar hoten mot den svenska ekonomin och fastighetsmarknaden.

Newsec Property Outlook är en kostnadsfri rapport som beskriver och prognosticerar fastighetsmarknaden i norra Europa. Newsec ger sedan 2001 ut rapporten två gånger om året och den har kommit att bli ett handfast verktyg för investerare, fastighetsägare och lokalanvändare i fastighetsbranschen. Rapporten ger varje halvår en översikt av Newsecs uppfattning om makroekonomiska tendenser och fastighetsbranschens utveckling.

Kontaktperson

Tidigare utgåvor

Newsec Property Outlook Läs mer
Newsec Property Outlook Läs mer
Newsec Property Outlook Läs mer
Newsec Property Outlook Läs mer
  • Newsec Property Outlook höst 2015 Läs mer
  • Newsec Property Outlook vår 2015 Läs mer
  • Newsec Property Outlook höst 2014 Läs mer
  • Newsec Property Outlook vår 2014 Läs mer
  • Newsec Property Outlook höst 2013 Läs mer
  • Newsec Property Outlook vår 2013 Läs mer