Pressrum

Följ Newsec!

Prenumerera på våra pressmeddelanden genom att ange din e-postadress nedan. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ange e-post. Du har inte valt vad du vill prenummerera på.
Pressmeddelanden

Newsec förstärker inom hållbarhet med Group Sustainability Director

Pressmeddelande
jan 10 2023 08:00 CEST

Newsec har rekryterat Daniela Grotenfelt som Group Sustainability Director. Grotenfelt har bred erfarenhet inom området och kommer närmast från den skandinaviska arkitektbyrån Arkitema, där hon haft rollen som Hållbarhetschef. Innan dess har hon samlat gedigen kunskap inom hållbarhet, affärsutveckling och innovation med så väl svenskt som nordiskt fokus. Bland annat på Gemic Oy och L Architects i Helsingfors.

Valmet flyttar in i Kruthuset 17 när Newsec hyr ut 5000 kvm

Pressmeddelande
dec 14 2022 08:00 CEST

Valmet, en ledande global utvecklare och leverantör av processteknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin, lämnar efter 160 år på Lindholmen i Göteborg och har med stöd av Newsec hittat nya lokaler i Kruthuset 17. Under sommaren 2022 förvärvades Kruthuset 17 av Niam som kommer fortsätta förädla fastigheten framöver tillsammans med Newsec som förvaltare.

Newsec stöttar Uppsalahem genom digital transformationsresa för att framtidssäkra fastighetsbeståndet

Pressmeddelande
okt 27 2022 08:00 CEST

Newsec inleder tillsammans med Uppsalahem en digital- och energitransformation som en del i att skapa smartare fastigheter. Uppsalahem har ambitionen att inom en femårsperiod framtidssäkra sitt bestånd genom att arbeta mer datadrivet. Tillsammans med Newsec skapas förutsättningar för att möta omvärldens krav och nå affärsplanens mål med resurseffektivitet i 700 fastigheter.

Newsec stärker rådgivningsteamet

Pressmeddelande
okt 5 2022 08:00 CEST

Newsec stärker rådgivningsteamet och sitt erbjudande med flertalet starka rekryteringar. Affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis utökar med sju nya medarbetare.

Newsec Property Outlook: Fortsatt bra tryck på fastighetsmarknaden

Pressmeddelande
sep 21 2022 07:00 CEST

Fastighetsmarknaden såväl i Sverige som i övriga nordiska länder möter helt andra omständigheter än de senaste tjugo åren med stigande räntor, hög inflation, ökade avkastningskrav och skenande energikostnader. Trots detta är det fortsatt bra tryck på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige och 2022 förväntas bli det näst starkaste transaktionsåret hittills. Samtidigt har hållbarhetsfrågan kommit till en punkt där den är avgörande för fastighetsbranschens och klimatets framtid.

Newsec växer inom Capital Markets

Pressmeddelande
aug 30 2022 07:30 CEST

Rekryterar Anna Hedin som Associate Director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som Associates.

Newsec förvärvar Zynka BIM – stärker erbjudandet inom digitala byggnader

Pressmeddelande
jul 11 2022 08:00 CEST

Newsec fortsätter sin digitala satsning och utökar Newsec Digital Accelerator med att förvärva den ledande BIM-aktören Zynka. Zynka har ett 50-tal medarbetare och bolaget levererar nytänkande digitala lösningar samt tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av fastighetsaffären, från projektutveckling till förvaltning.

Newsec rekryterar Chief HR Officer

Pressmeddelande
jun 21 2022 08:00 CEST

Newsec har rekryterat Tomas Lindén som Chief HR Officer. Lindén har en bred internationell erfarenhet och kommer närmast från H&M Group där han haft roller som transformation lead och global HR-chef. Innan dess har han arbetat i olika roller kopplat till HR, transformation och strategi på bland annat EQT, Whirlpool Corporation och Boston Consulting Group.

Följ Newsec!

Prenumerera på våra pressmeddelanden genom att ange din e-postadress nedan. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ange e-post. Du har inte valt vad du vill prenummerera på.
Pressmeddelanden