Pressrum

Följ Newsec!

Prenumerera på våra pressmeddelanden genom att ange din e-postadress nedan. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ange e-post. Du har inte valt vad du vill prenummerera på.
Pressmeddelanden

Newsec stärker rådgivningsteamet

Pressmeddelande
okt 5 2022 08:00 CEST

Newsec stärker rådgivningsteamet och sitt erbjudande med flertalet starka rekryteringar. Affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis utökar med sju nya medarbetare.

Newsec Property Outlook: Fortsatt bra tryck på fastighetsmarknaden

Pressmeddelande
sep 21 2022 07:00 CEST

Fastighetsmarknaden såväl i Sverige som i övriga nordiska länder möter helt andra omständigheter än de senaste tjugo åren med stigande räntor, hög inflation, ökade avkastningskrav och skenande energikostnader. Trots detta är det fortsatt bra tryck på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige och 2022 förväntas bli det näst starkaste transaktionsåret hittills. Samtidigt har hållbarhetsfrågan kommit till en punkt där den är avgörande för fastighetsbranschens och klimatets framtid.

Newsec växer inom Capital Markets

Pressmeddelande
aug 30 2022 07:30 CEST

Rekryterar Anna Hedin som Associate Director samt Niklas Engberg och Oliver Stiernström som Associates.

Newsec förvärvar Zynka BIM – stärker erbjudandet inom digitala byggnader

Pressmeddelande
jul 11 2022 08:00 CEST

Newsec fortsätter sin digitala satsning och utökar Newsec Digital Accelerator med att förvärva den ledande BIM-aktören Zynka. Zynka har ett 50-tal medarbetare och bolaget levererar nytänkande digitala lösningar samt tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av fastighetsaffären, från projektutveckling till förvaltning.

Newsec rekryterar Chief HR Officer

Pressmeddelande
jun 21 2022 08:00 CEST

Newsec har rekryterat Tomas Lindén som Chief HR Officer. Lindén har en bred internationell erfarenhet och kommer närmast från H&M Group där han haft roller som transformation lead och global HR-chef. Innan dess har han arbetat i olika roller kopplat till HR, transformation och strategi på bland annat EQT, Whirlpool Corporation och Boston Consulting Group.

Newsec Investment Management förstärker med bostadsexpert

Pressmeddelande
maj 19 2022 08:00 CEST

Newsecs affärsområde Investment Management växer och förstärker teamet genom rekrytering av Sefkan Halbori. Sefkan kommer närmast från Savills och har dessförinnan arbetat på Balder, Willhem och Hyresgästföreningen.

Eric Johansson ny Nordenchef för Newsecs förvaltningsverksamhet

Pressmeddelande
maj 4 2022 08:00 CEST

Eric Johansson har utsetts till Nordenchef med övergripande ansvar för hela affärsområde Property Asset Management inom Newsec. Johansson anslöt till Newsec 2018 och kvarstår även i rollen som Managing Director för den svenska förvaltningsverksamheten.

Newsec förstärker positionen inom retail

Pressmeddelande
mar 22 2022 10:30 CEST

Lars-Åke Tollemark ansluter till Newsec i en roll som senior advisor och bolaget stärker därmed sin position inom retail ytterligare.

Följ Newsec!

Prenumerera på våra pressmeddelanden genom att ange din e-postadress nedan. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ange e-post. Du har inte valt vad du vill prenummerera på.
Pressmeddelanden