Fastighetstransaktioner

Capital Markets

Den ledande capital markets rådgivaren I norra Europa

Newsec genomför årligen hundratals fastighetstransaktioner och erbjuder expertis inom transaktionsrådgivning och fastighetsfinansiering vid både förvärv och försäljning av fastigheter. Sedan 1994 har Newsec varit rådgivare i flera av norra Europas största fastighetstransaktioner och är idag den ledande transaktionsrådgivaren i regionen tack vare hög kompetens, effektivt teamarbete samt proaktiva och kreativa arbetssätt.

  • Dedikerat team Vi erbjuder en stark laganda, låg personalomsättning och en kombination av erfarna experter och unga talanger
  • Stort nätverk Tack vare god marknadskännedom och ett stort nätverk både inom och utanför Sverige, kan vi vara din partner genom hela investeringscykeln
0
medarbetare
0 MDKR
transaktioner
0
utförda affärer

Nyligen genomförda affärer

TRANSAKTIONSRÅDGIVNING

Newsec erbjuder professionell transaktionsrådgivning vid förvärv och försäljning av både större fastighetsbestånd
och bolagsportföljer.

Vi hjälper er med hela transaktionsprocessen och anpassar varje steg efter våra kunders och potentiella investerares intressen.

FASTIGHETSFINANSIERING

Newsec erbjuder finansieringsrådgivning kopplat till exempelvis bank- och obligationsfinansiering, juniora produkter och mezzaninelån, eller olika working capital-lösningar i hela Sverige.

Vi hjälper er skapa ett finansieringsupplägg som skapar mervärde.

Har du frågor om transaktionsrådgivning?

Dan Sandstedt Head of Capital Markets, Newsec Advisory in Sweden +46 708 24 40 94
Mattias Andersson Head of Capital Markets Mid Cap, Newsec Advisory in Sweden +46 705 24 18 89
Mats Karlsson Head of Debt Capital Markets, Newsec Advisory in Sweden +46 701 80 27 67
Värdering Läs mer
Research Läs mer
Uthyrning Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer

Newsec Capital Markets

Newsec är den främsta aktören inom fastighetsrådgivning i norra Europa och är varje år involverade i flera av de allra största fastighetstransaktionerna. Med våra 1 800 medarbetare och 33 kontor har vi gedigen kunskap om de lokala och nationella marknaderna samt fastighets- och kapitalmarknaden i allmänhet. Vi är ett pan-nordiskt och baltiskt team med lokal närvaro i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Litauen, Estland och Lettland. Newsec är även allianspartner med BNP Paribas Real Estate vilket bidrar med ytterligare europeiska och globala intressenter.
Vårt capital markets team består av 78 medarbetare varav 27 av dessa personer är belägna i Sverige. Vi är aktiva inom hela landet med lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi erbjuder ett team av extremt engagerade, initierade och affärsdrivna individer som alltid strävar efter att maximera våra kunders intressen vid varje interaktion.