Transaktionsrådgivning

Expert på fastighetstransaktioner

Newsec är den främsta aktören inom fastighetsrådgivning i norra Europa och är varje år involverade i flera av de allra största fastighetstransaktionerna.

Vi erbjuder professionell transaktionsrådgivning vid förvärv och försäljning av kommersiella fastigheter inom samtliga segment för såväl styckesfastigheter till större fastighetsbestånd, projektfastigheter, byggrätter samt sale/leaseback.

Nyligen genomförda affärer

TRANSAKTIONSPROCESSEN

Newsec koordinerar och handhar hela transaktionsprocessen i nära dialog med er som kund. Vi arbetar alltid med målsättning att maximera affären avseende förväntningar och värdeoptimiering. Vår transaktionsprocessen anpassas efter dig som kund och grundar sig i kreativa idéer, proaktivitet samt potentiella investerares intressen.

Vi vet att en transaktionsprocess största framgångsfaktor handlar om att vända sig till rätt del av marknaden. Genom ett unikt nätverk, god marknadskunskap samt våra erfarenheter av genomförda affärer vet vi att vår styrka är att säkerställa att alla lämpliga potentiella aktörer involveras, oavsett om det handlar om förvärv eller försäljning av en fastighet.

Vi har en unik och heltäckande kundportfölj av såväl nationella som nordiska institutioner, privata fastighetsägare och investerare. Genom nära samarbete med BNP Paribas Real Estate kompletteras Newsecs köpdatabas med europeiska såväl som globala intressenter.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett team av extremt engagerade, initierade och affärsdrivna individer som alltid strävar efter att maximera våra kunders intressen vid varje interaktion. Vi arbetar därför alltid med målsättningen att maximera affären avseende förväntningar och värdeoptimering.

Vi är i särklass den största aktören vad gäller antal genomförda transaktioner. Genom det stora antalet affärer i prislägen från tjugo miljoner kronor till åtskilliga miljarder kronor har vi den bästa överblicken över lämpliga köpare och inte minst över hur marknaden ser ut för varje enskild fastighet. Ett uppdrag påbörjas alltid med personliga kontakter med noggrant utvalda köpare.

Har du frågor om transaktionsrådgivning?

Dan Sandstedt Head of Capital Markets, Newsec Advisory in Sweden +46 708 24 40 94
Mattias Andersson Head of Capital Markets Mid Cap, Newsec Advisory in Sweden +46 705 24 18 89
Mats Karlsson Head of Debt Capital Markets, Newsec Advisory in Sweden +46 701 80 27 67
Värdering Läs mer
Research Läs mer
Uthyrning Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer