Uthyrningsrådgivning

Leasing

Norra Europas största uthyrningsrådgivare

Newsec genomför årligen ett stort antal uthyrningar och har norra Europas största uthyrningsteam. Vi hjälper er att fylla era vakanser genom en kvalitetssäkrad uthyrningsprocess anpassad till era specifika mål.

Vi arbetar från tidigaste strategiska skede med användningsstrategier, detaljplaneprocesser och marknadsundersökningar till faktiska förhandlingar och upprättande av hyresavtal med hyresgäster. Vi kombinerar traditionell marknadsföring med de senaste innovativa lösningarna i dagens digitaliserade värld, vilket i sin tur ger en enorm räckvidd och effektivitet.

Med våra 2 000 medarbetare och 33 kontor har vi gedigen kunskap om de lokala och nationella marknaderna samt fastighets- och kapitalmarknaden i allmänhet. Vi är ett pan-nordiskt och baltiskt team med lokal närvaro i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Litauen, Estland och Lettland.

Vårt team består av en grupp engagerade och affärsdrivna medarbetare som alltid strävar efter att maximera våra kunders intressen. Vårt lokala team i Sverige är aktivt i hela landet med fysisk närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

  • Strategisk höjd Arbetslivet och användning av miljöer och lokaler är idag ett par av de absolut viktigaste frågorna för företagsledare. På Newsec kombinerar vi strategisk rådgivning med vår kunskap om lokaler och fastigheter för att nå en strategisk höjd och ett kunskapsmässigt djup som få andra kan mäta sig med
  • Passion och engagemang Hos oss arbetar du med medarbetare som är delägare i företaget och betraktar utveckling av samhället, fastigheter och lokaler som en passion. Detta ger oss ett outtröttligt engagemang för dig som kund och garanterar en hög standard
  • Expertteam Newsec är Sveriges största kunskapsgemenskap för lokal, hyres och fastighetsfrågor. Vi är Norra Europas största aktör inom fastighetsförvaltning, värdering och uthyrning vilket gör att vi har erfarenheter som få kan mäta sig med

Fastighetsutveckling och användningsstrategi

Newsec hjälper er att bygga ett kommersiellt innehåll som attraherar såväl hyresgäster som kunder samtidigt som vi säkerställer ett långsiktigt användningsområde i linje med er vision. Låt oss hjälpa er att maximera era planmässiga förutsättningar.

LÄS MER OM VAD VI KAN ERBJUDA ER

newsec-beige-facade.jpg

newsec-buildings-street.jpg

Kommersiell och uthyrningsstrategi

Newsec hjälper er att fylla era vakanser, attrahera rätt hyresgäster och samtidigt säkerställa fördelaktiga hyresvillkor.

LÄS MER OM VAD VI KAN ERBJUDA ER

Marknadsundersökning

Newsec hjälper er att undersöka kommersiella möjligheter genom att fånga upp marknadens respons och säkerställa om det finns ett intresse för er fastighet inom en viss eller flera målgrupper.

LÄS MER OM VAD VI KAN ERBJUDA ER

newsec-building-black-and-white.jpg

newsec-meeting-man-woman.jpg

Uthyrning

Newsec hjälper er att fylla era vakanser, attrahera rätt hyresgäster och samtidigt säkerställa fördelaktiga hyresvillkor.

LÄS MER OM VAD VI KAN ERBJUDA ER

Hyresbedömning och omförhandling

Newsec hjälper er att granska, konkurrensutsätta och förhandla fram bästa möjliga hyresvillkor. Inget uppdrag är för litet eller för komplext. Vi hanterar alla segment och avtal oavsett skede för din fastighet.

LÄS MER OM VAD VI KAN ERBJUDA ER

newsec-conversation-outside-smiling.jpg

0
medarbetare
0 M KVM
tecknade avtal
0
länder

Kontakt

Matilda Öberg Head of Corporate Real Estate, Newsec Advisory in Sweden +46 707 94 07 98
Ellen Reichard Head of Leasing, Newsec Property Asset Management in Sweden +46 73 41 00 666
Fastighetstransaktioner Läs mer
Värdering Läs mer
Research Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer