Fastighetsvärdering

Valuation

Norra Europas största fastighetsvärderare

Newsec genomför årligen värderingar av fastigheter till ett samlat fastighetsvärde strax över 1 650 miljarder kronor inom samtliga typer av fastigheter. Vi har Norra Europas största värderingsteam med flest RICS-certifierade värderare i Sverige varav merparten av dessa värderare även är auktoriserade av Samhällsbyggarna.

Vi erbjuder fastighetsvärderingar för alla tillfällen och typer av fastigheter. Oavsett om det rör en portfölj som behöver värderas i samband med ett förvärv eller en enstaka fastighet för en finansieringsrunda är vi er hjälpande hand.

Som Nordens största fastighetsrådgivare och förvaltare har vi tillgång till marknadens bästa databas. Vi kan fastighetsmarknaden och vet vad som har hänt, när det har hänt samt till vilket pris och och vilken yield.

Tack vare vår gedigna mängd marknadsinformation i kombination med hög kompetens kan vi säkerställa att din fastighet värderas korrekt.

Vårt team

Vårt team består av fler än 90 erfarna och engagerade fastighetsvärderare och analytiker. Tillsammans med makroekonomer och andra specialister som vi har i vårt nätverk kan vi ta fram marknadens mest underbyggda framtidsprognoser på kort och lång sikt. Vi är även allianspartner med BNP Paribas Real Estate vilket bidrar med ytterligare europeisk och global kunskap.

Med våra 33 kontor i Norden och Baltikum har vi gedigen kunskap om de lokala och nationella marknaderna samt fastighetsmarknaden i allmänhet. Vi är aktiva inom hela landet med lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro.

 
  • No 1 inom fastighetsvärdering Newsec är den ledande fastighetsvärderaren i Norra Europa och genomför fler än 16 000 värderingar per år till ett värde av över 1 650 miljarder kronor
  • Ovärderlig kunskap Tack vare vår ledande marknadsposition inom såväl fastighetsvärdering, förvaltning och rådgivning har vi en otrolig kunskap om hela marknaden och alla typer av fastigheter
  • Produkter efter era behov Vi erbjuder fastighetsvärderingar inför alla olika tillfällen och typer av fastigheter, exempelvis i samband med förvärv, bokslut eller finansieringsrundor
0
medarbetare
0 mdkr
värderingar
0 #
i regionen

Har du frågor om värdering?

Ulrika Lindmark Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsec Advisory in Sweden +46 708 44 30 48
Henrik Roderhult Regionansvarig i Syd- och Västsverige, Newsec Advisory in Sweden +46 708 44 30 34
Fastighetstransaktioner Läs mer
Research Läs mer
Uthyrning Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer