VI DRIFTAR SKANDINAVIENS STÖRSTA KÖPCENTRUM

Teknisk service och drift

Mall of Scandinavia

Bakgrund

Unibail-Rodamco är idag den största köpcentrumägaren i Sverige och är även en ledande aktör i Europa med totalt 31 köpcentrum i sin portfölj. När Mall of Scandinavia slog upp portarna 2015 efterfrågades tekniskt kunnig personal med fokus på hög service och flexibilitet för att garantera bra komfort för kunderna.  

utmaning

Utmaningen låg i att förse Mall of Scandinavia med personal inom teknisk service och drift som kunde leverera höga resultat på daglig basis och i ett högt tempo. Med varierande arbetsuppgifter efterfrågades ett team med bra dynamik och kompetens.

lösning och resultat

Newsec vann uppdraget efter en stor upphandling där ett nära och långsiktigt samarbete låg i fokus. Eftersom Mall of Scandinavia är ett nyproducerat köpcentrum blev det en extra utmaning att kartlägga de effektivaste arbetssätten, det fanns ingen drifthistorik att luta sig mot. Newsec tillsatte därför ett skräddarsytt team med beredskap för oförutsägbara händelser. Det är viktigt att en hög kvalitet på leveransen bibehålls i takt med att köpcentrumet utvecklas. Samarbetet fortlöper sedan 2015 efter förlängda avtal.

  • Sammanfattning Tack vare ett kompetent och serviceinriktat team fick Newsec uppdraget att sköta Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia.
  • Plats Stockholm
  • Kund Unibail-Rodamco
  • Status 2015-pågående
  • Våra tjänster Teknisk service och drift

Kontaktperson

Andreas Grando Head of Sales, Property Caretaking, Newsec Property Asset Management in Sweden +46 736 79 12 13