Pressrum

Efterfrågan fortsatt hög på kontorslokaler i city – Newsec bakom två långa kontrakt

På uppdrag av Folksam har Newsec slutit två långa hyresavtal i Stockholms innerstad på fem år och drygt tusen kvadratmeter vardera. Intresset för lokalerna har varit stort. Nextory och Bizkit Havas blir nya hyresgäster på attraktiva adresser.

Den ena fastigheten är belägen på Norrtullsgatan och är fullt uthyrd i och med att Nextory flyttar in. Kontraktet är på fem år och drygt tusen kvadratmeter. Fastighetens historia och 60-tals estetik har bevarats under tidigare renoveringar. Lokalen belägen nära  knutpunkten Odenplan, är stomren och kommer att utformas i dialog med hyresgästen, som flyttar in i november.

I och med förtroendet att förvalta Folksams fastigheter har vi även ett nära samarbete när det gäller uthyrning av lokaler. Det är därför riktigt roligt att välkomna två nya hyresgäster till fina och moderna kontorslokaler med attraktiva lägen. Marie Eriksson, Business Area Manager Leasing, Newsec Property Asset Management

Bizkit Havas tar plats på Gamla Brogatan. Byggnaden är bevarad från de gamla Klarakvarteren och inrymmer idag enbart kommersiella lokaler. Hyresavtalet är på fem år och Bizkit Havas tillträder i augusti. Lokalen kommer genomgå en omfattande renovering där hyresgästen har varit med och satt sin prägel i både form av färg- och materialval.

Tillsammans med Newsec är det glädjande att välkomna Nextory och Bizkit Havas till nya lokaler i kärnan av Stockholm, deras spännande verksamheter ligger i linje med vår strategi för fastigheterna och vi ser fram emot att ytterligare utveckla dem tillsammans. Erik Löfberg som är Senior Asset Manager på Folksam Fastigheter, Kapitalförvaltning.

I det strategiska partnerskapet med Folksam utvecklar Newsec bland annat kontorslokaler med målet att matcha passande hyresgäster med attraktiva lokaler och bygga upp goda kundrelationer i Folksams fastighetsbestånd.

< Tillbaka

Kontakt

Elin Edelström Communication Manager, Newsec Property Asset Management in Sweden
Marie Eriksson Head of Leasing, Newsec Property Asset Management in Sweden