Pressrum

För tionde året i rad är Newsec en av Sveriges bästa arbetsplatser – utnämns till legend för bedriften

Det fristående undersökningsinstitutet Great Place to Work har återigen utsett Newsec till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Newsec försvarar de senaste årens tredjeplacering på listan över Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin stora organisationer.I och med årets utnämning uppnår Newsec dessutom legendstatus, vilket endast innehas av ytterligare fyra organisationer. Det innebär att kontinuerligt under en tioårsperiod ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

”Det är med stor glädje vi tar emot den här utmärkelsen för tionde året i rad. Vi är oerhört stolta över att dessutom vara det enda stora bolaget i fastighetsbranschen som uppnått legendstatus hos Great Place to Work”, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

Great Place to Work hjälper organisationer inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Newsec har utvärderats enligt Great Place to Works modell som innebär en samlad bedömning utifrån en medarbetarundersökning samt en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande.

”Passion för kollegor och kunder är vår värdegrund som genomsyrar allt vi gör. Vi ser den här utnämningen som ett kvitto på vårt målmedvetna och metodiska arbete med kulturen på Newsec”, säger Mattias Johansson, chef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Great Place to Works studier visar att de arbetsplatser som medarbetare upplever som riktigt bra kännetecknas av positiva relationer och en hög grad av tillit. Att bli utnämnd till Great Place to Work innebär att det är en arbetsplats där medarbetarna litar på ledarna, känner stolthet över sitt arbete och trivs tillsammans med kollegorna.

”Jag har aldrig tidigare jobbat på ett företag där jag känt mig så prioriterad och uppskattad som jag gör på Newsec. Här har man lyckats skapa en perfekt blandad cocktail av entreprenörsanda, snabbt tempo och hög professionalism. Och dessutom har vi det oerhört roligt tillsammans”, säger Sofia Törnqvist, auktoriserad värderare på Newsec.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager