Pressrum

Newsec Property Asset Management förstärker med ny Kommunikationschef i Sverige

Den 27 april börjar Elin Edelström som kommunikationschef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet, Newsec Property Asset Management och hon ansluter till bolagets ledningsgrupp. Elin har tidigare bland annat arbetat som presschef på ÅF AB och kommer nu att få ansvar för extern- och internkommunikation kopplat till Newsecs svenska förvaltningsverksamhet. Detta betyder att Ann Sonne, som tidigare haft ansvar för såväl Sverige som Norden, kommer att fokusera på nordisk samordning.

Elin kommer att rapportera till Hanna Zachrisson, Head of Sales Newsec Property Asset Management in Sweden, och vara placerad i Stockholm.

”Elin är en erfaren och driven person som vi tror kommer att passa bra in hos oss. Hon har relevant bakgrund och har arbetat med såväl intern- som extern kommunikation. Det här kommer att innebära ett bra stöd för oss i den svenska verksamheten”, säger Hanna Zachrisson.

Newsecs förvaltningsverksamhet har de senaste åren vuxit kraftigt via förvärv i de nordiska grannländerna och bygger nu ett samordnat kunderbjudande där kommunikation är en viktig del.

”Jag ser mycket fram emot att börja på Newsec och tillsammans med mina nya kollegor bidra till fortsatt tillväxt på den nordiska marknaden. Jag brinner för kommunikation med bäring på bredare samhällsutveckling och tycker därför att det ska bli väldigt spännande att arbeta med fastighetsbranschen”, säger Elin Edelström.

< Tillbaka

Kontakt

Mattias Johansson Head of Newsec Property Asset Management in Sweden
Ann Sonne Head of Communication, Newsec Property Asset Management