Pressrum

Newsec satsar på juridisk kompetens - rekryterar Camilla Wilgodt som Head of Legal

Newsec Property Asset Management ser en ökad efterfrågan av juridiska tjänster och juridisk rådgivning kopplat till förvaltningsfrågor. Nu satsar bolaget för att bygga upp den legala kompetensen och för att komplettera övrigt kunderbjudande.

Newsecs förvaltningsverksamhet har de senaste åren vuxit kraftigt och bygger nu ett samordnat nordiskt kunderbjudande där juridiska tjänster är en viktig del. Camilla Wilgodt kommer närmast från Coor där hon arbetat som bolagsjurist med fokus på nya affärer, förvärv och löpande juridisk rådgivning till företagets verksamheter i Norden.

”Camilla är en mycket erfaren jurist och det är roligt att vi fortsätter bygga upp det svenska teamet och stärker hela verksamheten genom en topprekrytering”. Eric Johansson, Managing Director Newsec Property Asset Management Sverige.

Camilla har mångårig affärsjuridisk erfarenhet och en bakgrund från Vinge där hon bland annat arbetade inom Fastighets- & Obeståndsgruppen med fastighetsrelaterad juridik. Hon har gedigen erfarenhet av strategiska partnerskapsavtal, relationsbaserade kontrakt och Vested Outsourcing, där hon även är Certified Deal Architect.

”Jag ser fram emot att lära känna en ny organisation och ingå i en nordisk kontext. Jag kommer att fokusera på att stötta den svenska verksamheten och våra kunder med ett utökat erbjudande genom att förstärka och utveckla den juridiska kompetensen”. Camilla Wilgodt, Head of Legal Newsec Property Asset Management Sverige.

Camilla Wilgodt kommer att börja i mars och ingår i den svenska ledningsgruppen.

< Tillbaka

Kontakt

Elin Edelström Communication Manager, Newsec Property Asset Management in Sweden
Eric Johansson Managing Director, Newsec Property Asset Management in Sweden