Pressrum

Ny Chief Operating Officer inom Newsec Advisory

Johanna Hessius

Newsecs rådgivningsverksamhet har vuxit snabbt de senaste åren, sett till såväl omsättning som antal medarbetare. Johanna Hessius har nu utsetts till en ny roll som COO på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet för att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt.

”Det ska bli roligt och inspirerande att utveckla verksamheten ytterligare och samtidigt säkerställa att vi bibehåller de faktorer som gör Newsec så framgångsrikt. Jag ser fram emot att fortsätta stärka vår kultur med engagerade medarbetare och verka för att vi ska vara branschens attraktivaste arbetsgivare”, säger Johanna Hessius, COO, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Johanna Hessius har varit inom Strongholdkoncernen sedan 2014. Johanna kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet och är även partner i organisationen.

”I och med Johannas nya roll kommer jag att kunna fokusera mer på våra kunder och den internationella verksamheten så att vi ytterligare kan stärka vår position som den ledande fastighetsrådgivaren i Norden och Baltikum”, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Max Barclay Head of Newsec Advisory