Newsec utsett till Karriärföretag 2022

Karriärföretagen har varje år sedan 2011 valt ut de 100 arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva för unga talanger. I år står Newsec med på listan.

15 november 2021

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram företag som kan erbjuda studenter och unga talanger i Sverige en bra start på karriären.

– Vi på Newsec är mycket glada och stolta över att vårt arbete med att göra Newsec till en arbetsplats där studenter och yrkesverksamma trivs blir uppmärksammat”, säger Johanna Hessius, Chief Operating Officer, Newsec Advisory.

Juryns motivering lyder:

Newsec har ett utmärkt employer branding-arbete, med fokus på expertis och laganda. Idag ser vi en varm företagskultur där medarbetarna är hjärtat av Newsec. De har en ledning som ständigt strävar efter excellens och därmed stöttar sina medarbetare att utveckla spetskompetens. Newsec drivs även av sunda värderingar och därmed kan varje medarbetare känna stolthet över att vara en del av Newsec.​

– Fantastiskt roligt att Newsec uppmärksammats som ett karriärföretag! Vår värdegrund, Passion för kollegor och kunder, sätter medarbetarna i främsta rummet och utmärkelsen som Karriärföretag och även som Great Place to Work Legend, är tecken på att vi lyckas i vår ambition av vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna, säger Alessandra Kvarforth Buonfiglio, HR-chef Newsec PAM.

Läs mer om utmärkelsen hos Karriärföretagen.

Vill du bli en del av vårt team?

På Newsec arbetar du med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Här finner du medarbetare med ett högt engagemang, där varje individ får ta stort ansvar från första dagen. Vår organisation har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren sätts i centrum.

Om karriär på Newsec

Lediga tjänster