Newsec utsett till Karriärföretag för andra året i rad

Newsec är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare för unga talanger. För andra året i rad finns Newsec med på den prestigefyllda listan som tagits fram av organisationen Karriärföretagen.

29 november 2022

– Fantastiskt roligt att Newsec i år igen uppmärksammas och blivit utsedd till ett karriärföretag, säger Tomas Lindén, Chief HR Officer.

Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Juryns motivering lyder:

Newsec är en spännande och modern arbetsgivare som fortsätter att växa i sitt employer branding arbete. Hos denna arbetsgivare får man stöttning och möjlighet att utvecklas, i en rolig och trivsam företagskultur. Newsec visar att de värdesätter både befintliga medarbetare men också potentiella framtida talanger i allt de gör. Mycket inspirerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare.

 

– Ett stort grattis till hela organisationen. Det visar att vi lyckas vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna. Vår värdegrund – passion för kollegor och kunder – kommer fortsätta vara en ledstjärna i vårt långsiktiga arbete att erbjuda våra kollegor möjlighet att utvecklas och prestera och att skapa en tilldragande arbetsplats, säger Tomas Lindén, Chief HR Officer.

Tomas Lindén

Läs mer om utmärkelsen hos Karriärföretagen.

Vill du bli en del av vårt team?

På Newsec arbetar du med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Här finner du medarbetare med ett högt engagemang, där varje individ får ta stort ansvar från första dagen. Vår organisation har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren sätts i centrum.

Om karriär på Newsec